Het verhaal achter N.I.A.H Living & Workshops

Wie zijn de gezichten achter N.I.A.H living & Workshops


Mijn naam is Chaimae, geboren in Hilversum, tijdens mijn studie aan de Radboud universiteit in Nijmegen kwam ik mijn man Jurgen tegen en wonen we sinds 2 jaar met onze 2 kinderen in het mooie Doetinchem.
Naast mijn werk en gezin ligt mijn interesse bij mijn roots, Marokko! De geuren, kleuren, het mooie handwerk.


Joehoe, ik ben Marjolein, geboren in Zwolle. Tijdens mijn tienerjaren verhuisd naar Doetinchem waar ik mijn studie heb gevolgd en later ben gaan samenwonen met Peter. In 2012 werd ik voor het eerst moeder, en later volgden er nog 2 kindjes. Na jarenlang kids, huishouden en een baan met elkaar te hebben gecombineerd besloot ik dat het tijd was voor een time-out. Even helemaal niks moeten, en de rust in mijzelf vinden.
Ik nam ontslag en besloot bewuster te genieten van de vrijheid en het gezin. Graag ben ik in mijn vrije tijd creatief bezig, dat is mijn uitlatklep en daar word ik vrolijk van. Ik besloot dan ook resoluut alleen nog maar dingen te doen die mij vrolijk maken.


2 jaar geleden kwamen wij met onze gezinnen naast elkaar te wonen. Het klikte goed en zo vertelde Chaimae al snel over haar droom om iets met haar roots te gaan doen. Na veel praten hadden we een plan. Een website vol met de mooiste interieur items, natuurlijke zepen, het goud van Marokko de Argan olie en last but not least de olijfolie van de plantage.


Ons doel is iedereen te laten genieten van de prachtige producten die Marokko te bieden heeft. De handgemaakte items die met veel liefde en passie worden gemaakt. Vaak op traditionele manier door echte ambachtslieden.
Van generatie op generatie worden de kneepjes van het vak doorgegeven. En die liefde en passie zie je terug in de producten. Vaak is het hard werken, en staat het loon niet altijd in verhouding met de vele arbeid. Dat moest anders kunnen vonden wij!


De producten die wij inkopen komen rechtsreeks bij de arbeider vandaan. Zo weten wij zeker dat hij/zij het loon toekomt dat ze zo dik verdiend hebben.


Wij kopen onze producten zelf in. Daarvoor reizen we af naar Marokko, of schakelen we de hulp van familie in die ons vanuit Marokko ondersteunen bij de inkoop. Doordat wij zelf onze producten inkopen weten wij precies wat we verkopen.
Waar het vandaan komt, hoe het gemaakt is en voor ons zeer belangrijk dat er eerlijke en natuurlijke materialen zijn gebruikt. Wij verkopen enkel producten waar wij zelf volledig achter staan.

En alle kernvoorwaarden hebben wij verwerkt in onze bedrijfsnaam N.I.A.H. Living


N. Natuur I. Interieur A. Argan H. Handgemaakt