High Tea

 

In onze lunch corner is het heerlijk toeven. En je mag je bij ons eens even triomfantelijk laten verwennen. Leun achterover, klets met je gezelschap en laat je maar eens culinair in de watten leggen met een Luxe High Tea. 

                   

Geniet van (Marokkaanse) thee / koffie en fruitwater. En tussen jullie in staat een plateau vol met lekkere Marokkaanse hapjes, taartjes, soepje, chocola, koekjes en ander lekkers. Er worden zowel warme als koude hapjes geserveerd. de samenstelling van de hapjes kan per high tea verschillen, omdat we dit graag aanpassen aan o.a. het seizoen. Samen deel je een goed gevuld plateau. Heerlijk smikkelen terwijl je relaxt kan kletsen met je gezelschap. 

Onze high tea is echt een luxe. De smaken zijn rijkelijk en op elkaar afgestemd. de afwisseling van warme en koude gerechten maakt het een ware smaaksensatie. 

                      

De meeste hapjes komen uit de Marokkaanse keuken. Marokkaanse eten is niet pittig! Er wordt juist gebruik gemaakt van zachte smaken en texturen. Probeer het eens, wij krijgen alleen maar positieve reacties terug.  Wij maken alle hapjes zelf, dus ook wanneer je een allergie hebt kunnen wij in overleg met jou zoeken naar mogelijkheden. 

Alle hapjes worden zelf gemaakt. Hier zit onwijs veel liefde in. Het begint al met de zoektocht naar alle ingrediënten. Het liefst van biologische oorsprong en lokaal. Vervolgens de bereiding, dit is echt niet binnen een uurtje af. Hier zit veel tijd in, wat zeker ten goede komt aan de smaak. 

                

Reserveren.

Een high tea is al te reserveren vanaf 2 personen. Vooraf reservering is noodzakelijk i.v.m. de minimale ruimte en zodat wij tijdig boodschappen kunnen doen. 

stuur een mailtje naar info@niahliving.nl

of bel 06-81922908

Workshop en high tea combineren

Iedere workshop is te boeken in combinatie met een high tea. Enige voorwaarde is dat je met minimaal 5 personen bent. Super leuk om te doen met een groep vriendinnen bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest of personeelsuitje.  Maar een andere samenstelling is net zo welkom. Interesse in deze workshop in combinatie met een high tea? Neem contact op per email zodat we samen een passende datum en tijd kunnen afspreken. 

info@niahliving.nl

kosten High Tea: € 24.95 per persoon.